14 / 05 / 2024

banu ergin Gürallar Yapı

banu ergin Gürallar Yapı

Gürallar Yapı Banu Ergin PR’ın yeni müşterisi oldu. Firma, Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup ve Temeltaş Proje Geliştirme AŞ’nin halkla ilişkiler çalışmalarını sürdürüyor...

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu Beyza Gülcü tarafından kuruldu. 

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

VIA GYO ile Banu Ergin PR ayrıldı!

Banu Ergin PR, VIA Gayrimenkul Yatırım Ortakllığı ile yakın zamanda başlattığı iş birliğini karşılıklı sonlandırma kararı aldı. İşte Banu Ergin PR'ın açıklaması..

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

VIA GYO’nun yeni PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

banu ergin Gürallar Yapı Haberi

banu ergin Gürallar Yapı

İnşaat sektöründe önemli yere sahip olan Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup ve Temeltaş Proje Geliştirme AŞ’nin halkla ilişkiler çalışmalarını sürdüren Banu Ergin PR,  Gürallar Yapı AŞ. ile anlaştı. 


Kartal'da hayata geçirdiği ve Mart 2014'de teslim edeceği Lapis Han projesinin satışına devam eden Gürallar Yapı AŞ., artık medya ilişkileri yönetimini Banu Ergin PR üzerinden...