08 / 05 / 2024

Banyo armatür Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı

Banyo armatür Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Taşkın ve Veli Serdal Taşkın ortaklığında kuruldu.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Türkoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Banyo armatür Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Haberi

Banyo armatür Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı


İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek


İtalya'nın önde gelen banyo ve armatür, ısıtma ve soğutma sistemleri sektöründen 800 temsilcisi 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek. 


Organizasyonu yapan Gruppa Triveneto şirketinin başkanı Tiberio Fiesoli, ilçedeki bir otelde düzenlediğin basın toplantısında 6-7 Ekim'de ilçede açılacak "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" ile ilgili bilgi verdi.  


"İtalya Günleri"nin bu yıl ilk kez İtalya dışında Kuşadası'nda düzenleneceğini, fuara İtalya'nın önde gelen 70 firma ile uluslararası markaların katılacağını, yeni ürünlerin tanıtacağını kaydeden Fiesoli, sektörün önde gelen temsilcileri, politikacı ve basın mensuplarından oluşan 800 kişinin fuarı takip etmek için dört özel uçakla Türkiye'ye geleceğini bildirdi. 


Türkiye'yi, istikrarlı gelişen ve güvenle büyüyen bir ülke olduğu...