02 / 05 / 2024

banyo kabinleri src yapı

banyo kabinleri src yapı

SRC Yapı, son dönemlerde blok blok konut ve lüks villa alan Araplar'a lüks dusakabin, küvet ve jakuzi ürünlerini satıyor. Abdurrahman Sürücü, üretikleri banyo kabinlerinde bir cok aksesuarın olduğunu belirtiyor...

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Çanakkale Belediyesi Bebek Bakım Kabinleri projesini hayata geçirdi!

Çanakkale Belediyesi kentte yaşamı kolaylaştıracak Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri projesini hayata geçirdi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri çok yakında kentlilerin kullanımına sunulacak.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

banyo kabinleri src yapı Haberi

banyo kabinleri src yapı


35 ülkeye jakuzi, küvet ve dus sistemleri üreten SRC Yapı, son dönemlerde blok blok konut ve lüks villa alan Araplar'a lüks dusakabin, küvet ve jakuzi ürünlerini satıyor. Araplar'ın fiyatı 14 bin dolar olan jakuzi-spa ürünleri tercih ettiğini söyleyen Src Yapı Duş Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, üretikleri banyo kabinlerinde bir cok aksesuarın olduğunu belirtiyor. Sürücü "Araplar satın aldıkları villalar veya lüks konutlar için özellikle içinde televizyon, DVD, radyo, telefon, diyafon, buhar banyosu, ayak ve sırt masajı, ozon terapisi olan kabinleri tercih ediyorlar. Son bir yılda Araplar'a yaklaşık 3 milyon TL'lik satıs yaptık"...