06 / 05 / 2024

banyo ve seramik fuarı 2013

banyo ve seramik fuarı 2013

HD Group, Avrupa’da ilk kez ıslak zeminler için özel üretilmiş, 5 katmanlı, % 100 su geçirmeyen yüzeye sahip duvar kağıdı Eternowall’u ve bünyesindeki diğer ürünleri tanıtmak için 27 Şubat – 3 Mart arasında Unicera Banyo ve Seramik Fuarında boy gösteriyor

ŞOK’ta Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna özel pek çok üründe indirime gitti. Bu doğrultuda, Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü. İşte 2 Temmuz Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!

A101, 30 Haziran’a özel pek çok üründe indirime gitti. Buna göre, Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Haziran Cuma...

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Arzum AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ne kadar, en uygun nerede? İşte fiyat listesi...

Arzum Volume Pro, hava üflemeli bir model olduğu için başlığı takıldığı anda, saç kurutma makinesine dönüşür. İyon teknolojisi ve seramik fırçalarıyla saçları yıpratmadan şekillendirir. Peki, Volume Pro kaç TL? İşte detaylar...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

Türk sanayicileri, enerji maliyetlerindeki yükselişlerin çimento, çelik, alüminyum ve seramik sektörü üzerindeki etkilerini yorumladı.

Chakra’dan 1 alana 1 hediye ve yüzde 40 indirim! İşte Chakra’nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Banyo ve yatak odası gibi özel yaşam alanlarınızın havasını değiştirmenize yardımcı olan Chakra’da seçili ürünlerde 1 alana 1 hediye kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Çimento ihracatın gizli şampiyonu oldu!

ÇCSİB tarafından hazırlanan “Çimento, Cam ve Seramik Sektörleri İhracatta Yerli Katma Değer” raporu açıklandı. Verilere göre, çimento, cam, seramik ve toprak ürünleri ihracatın gizli şampiyonu oldu.

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

banyo ve seramik fuarı 2013 Haberi

banyo ve seramik fuarı 2013


İç dekorasyon sektöründe, İsveç’ten ve İtalya’dan ithal ettiği sıra dışı duvar kağıtlarıyla sektöre derinlik kazandıran HD Group, Avrupa’da ilk kez ıslak zeminler için özel üretilmiş, 5 katmanlı, % 100 su geçirmeyen yüzeye sahip duvar kağıdı Eternowall’u ve bünyesindeki diğer ürünleri tanıtmak için 27 Şubat – 3 Mart arasında Unicera Banyo ve Seramik Fuarında boy gösteriyor.


İsveç’li Eterno Solutions firması tarafından üretilen, Türkiye’de HD Group’un distribütörlüğü ile satılan Eternowall üst katmanı vinil, alt katmanı tutkalı kolaylıkla emebilen non-woven’la kaplı, ürüne su geçirmemezlik özelliği kazandıran, ürünün dengesini ve mukavemetini arttıran, darbeye karşı dayanıklılık sağlayan 3 ara katmanıyla suyun en yoğun olarak kullanıldığı duş ünitelerinin içi dahil bütün ıslak zeminlerde kullanılabilen Eternowall yüzeyinden duvara su geçirmeme özelliği sayesinde banyolarda rutubeti engelliyor.


Sadece...