20 / 05 / 2024

banyolarda konfor kale

banyolarda konfor kale

Kale yeni koleksiyonu Zero ile banyolara fonksiyonellik ve konfor sunan tasarım anlayışını getiriyor...

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Kale Icon'dan her banyoya zarif çözümler!

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Kale Karina ile banyolara nostaljik tasarım!

Kale, geçmişe özlem duyanlara hitap eden, çarpıcı bir tasarıma sahip ‘Karina’ armatür serisi ile banyolarda şık ve zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

banyolarda konfor kale Haberi

banyolarda konfor kale



Kale'nin bütünsel banyo çözümleri koleksiyonu Zero, fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcılara ideal çözümler sunuyor. Modern mimarinin ve yaşam tarzının en önemli tamamlayıcılarından biri olan banyolar, Kale'nin bütünsel banyo deneyimi sunan modüler koleksiyonu Zero ile hayat buluyor. Banyo sektörünün deneyimli markası Kale, işlevsel ve şık tasarımlarını, en yalın haliyle Zero koleksiyonunda buluşturuyor.