01 / 05 / 2024

bar limanının ne kadarını global aldı

bar limanının ne kadarını global aldı

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Karadağ Ulaştırma ve Denizcilik İşletmeleri Bakanlığıyla Karadağ Liman İdaresi tarafından düzenlenen ihale sonucunda Karadağ'ın Bar şehrinde bulunan genel yük ve kargo terminalinin 30 yıl boyunca işletmesini kazandı...

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Gümüşün gramı bugün ne kadar? 30 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüşün gram fiyatı dün güne 12,16 lira seviyesinde başlarken, gün içerisinde gelen barış haberleri ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu?

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

İmar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

Yüzbinlerce vatandaş imar barışı başvurusu için son gün ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. İşte imar barışı hakkında tüm detaylar...

İmar barışı son gün ne zaman 2018?

İmar barışında son başvurular 31 Ekim 2018 tarihinde alınacaktı. Bu süre vatandaşların talebi üzerine uzatıldı. Peki, imar barışı son gün ne zaman 2018 oldu?

İmar barışı için son gün ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

Ruhsatsız ve kaçak yapılarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, imar barışı uygulamasına başvuru yapıyor. Peki, imar affı için son gün ne zaman? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır? 

İmar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

İmar barışı kapsamında alınan Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı başvurusu için son gün ne zaman? 

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Barış Aydın kimdir?

BA Grup isimli şirketiyle de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Barış Aydın, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Barış Aydın kimdir? Barış Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Aydın...

bar limanının ne kadarını global aldı Haberi

bar limanının ne kadarını global aldı


Yolcu ve ticaret alanında Türkiye'nin üç önemli büyük limanına sahip tek liman operatörü Global Liman İşletmeleri (GLİ), Karadağ Ulaştırma ve Denizcilik İşletmeleri Bakanlığıyla Karadağ Liman İdaresi tarafından düzenlenen ihale sonucunda Karadağ'ın Bar şehrinde bulunan genel yük ve kargo terminalinin 30 yıl boyunca onarım, finansman, işletim ve bakım hakkını kazandığı ihalenin yüzde 62 oranındaki hissesini 8.071.700 Euro bedel karşılığında 30.12.2013 tarihi itibariyle devraldı.


GLİ CEO'su Saygın Narin "Bugüne kadar limancılıkta organik büyümeyi benimsedik.  Türkiye'de işlettiğimiz limanlarımızda verimlilik, sistem ve pazarlama süreçlerini yeniledik. Üç limanımızın birbiri arasındaki entegrasyonunu da tamamladık.  Bu süreçlerin ardından inorganik büyümeye odaklandık.  Yurtiçi ve yurtdışında  yeni limanları portföyümüze eklemek istiyoruz.  Bu strateji çerçevesinde Bar Limanı'nın %62 hissesinin alımını bugün tamamladık.  Aynı zamanda, bu özelleştirmeyle ilk kez bir Türk...