06 / 05 / 2024

Barack Obama malikanesi

Barack Obama malikanesi

ABD Başkanı'nın malvarlığı açıklandı. 1 milyon dolar nakit parası var, serveti 5 milyon doları buluyor, konut kredisi borcu ödüyor..

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık malikanesi!

Kocası Prens Harry ile İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle, 14.7 milyon dolarlık yeni evinde yeni yaşamına başladı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Barack Obama malikanesi Haberi

Barack Obama malikanesi

Geçtiğimiz günlerde Amerikan Başkanı Obama'nın mal varlığı açıklandı. Obama'nın halen aldığı evin kredisini ödediği ve iki kızının eğitim masraflan için para biriktirdiği ortaya çıktı. Obama'nın bankalarda 1 milyon dolar civarında da birikmiş parası var. Bu para Amerikan basım tarafından 'hiç de az bir para değil!' şeklinde eleştirildi. Politik hayatına başlamadan önce üniversitelerde anayasa alanında ders vermiş ve kitaplar yazmış olan ABD Başkanı'nın önceki işinden kalan bir birikimi ve maaşı da var. Amerikan başkanının 'çok satanlar' arasında giren kitaplarından geliri bir hayli fazla. 


94 BİN DOLAR VERGİ ÖDEDİ 

Obama ailesi geçen sene toplamda 496 bin Dolar gelir elde ettiklerini beyan ettiler. Bu gelirin 400 bin dolan başkanlık maaşından oluşuyor. Yaklaşık 88 bin dolar Obama'nın başkan olmadan evvel yazdığı ve 'çok satanlar' arasına...