19 / 05 / 2024

Baraj Proje

Baraj Proje

Baraj Proje Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Atatürk Bulvarı, 2465 Sokak, No:49'da kuruldu.

Türk müteahhitlerin yurt dışı proje büyüklüğü 400 milyar dolar barajını aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Küresel ekonomideki tüm sıkıntılara ve geleneksel pazarlarımızdaki jeopolitik gelişmelere rağmen müteahhitlerimiz 2019 yılında 18 milyar dolarlık 438 proje üstlendi" dedi.

Iğdır Ünlendi Barajı'nda sona gelindi!

Iğdır'da 70 köyün içme suyu ve Aras Vadisi'nin sulama ihtiyacını karşılayacak Ünlendi Barajı'nda sona yaklaşılıyor. Proje ile ilgili DSİ 242'inci Şube Müdürlüğü'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ordu Üniversitesi Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) kampüsünün etrafında bulunan Çırçıp Deresi’nin ıslah edilmesi için inşaatına başlanılan ODÜ Barajı'nın yapımında sona gelindi. Proje kapsamında baraj setinin inşaatı tamamlandı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın yüzde 90'ı tamam!

DSİ tarafından Samsun'da yapımı devam eden 19 Mayıs Barajı'nın yüzde 90'ı tamamlandı. 70 milyon lira yatırım bedeline sahip barajın Samsun için çok önemli bir proje olduğunu belirtildi.

Bayburt Soğukgöze Barajı'nın inşaatı bu yıl bitiyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt’un merkeze bağlı Güçlüyolu deresi üzerinde hayata geçirilen Soğukgöze Barajı’nın inşaatında sona gelindi. Proje çalışmalar tamamlanıyor.

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su kanalı yapılıyor!

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su getirecek olan projede inşaat devam ediyor. 400 bin kişiye istihdam sağlayacak proje

DSİ'den Çorum’a 30 proje!

Çorum'a 2003-2015 yılları arasında toplam 887 milyon liralık yatırım yapan DSİ'nin 2016 yılında yapılan harcamalarla birlikte yatırım tutarı 982 milyon liraya ulaştı. 2019 yılı sonuna kadar 4 adet baraj ve 26 adet gölet olmak üzere toplam 30 proje hayat bulacak.

İzmir Alionbaşı Barajı için imzalar atıldı!

ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir’de yapılacak Alionbaşı Barajı proje yapımı işinin sözleşmesi imzalandı. Proje tamamlandığında milli ekonomiye 16 milyon TL katkı sağlanacak.

İzmir Narlıdere'deki Ali Onbaşı Barajı 2017'de tamamlanacak!

Narlıdere Ali Onbaşı deresi üzerine yapılması planlanan baraj için proje ihalesi tamamlandı. DSİ 2. (İzmir) Bölge müdürü Hayati Çelenk barajın tamamlanması ile birlikte taşkın sularının bu barajda birikeceğini ve taşkın riskinin sıfıra indirileceğini belitti.

Kastamonu Kırık Barajı'nın ihalesi belli oldu!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kırık Baraj hakkında "Bunlar rekolteyi arttıracak. Pancar üreticisini ciddi manada destekleyecek bir proje. Bugün bize müjdeli haberi verdiniz. İhale belli oldu” dedi.

Sungurlu Barajı'nda çalışmalar başlıyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 31.720 dekar tarım arazisini sulayacak yapım ihalesi gerçekleştirilen "Sungurlu Barajı"nın sulama alanı proje yapım çalışmasının da başlatıldığını söyledi.

DSİ Antalya'da 15 adet baraj yapacağını açıkladı!

Devlet sular idaresi Antalya'da sulama amaçlı 15 adet barajın yapımı için proje ve planlama çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan çalışmalarla erozyon ve heyelana karşı önlem alınacak.

19 Mayıs Barajı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

19 Mayıs Barajı'nda, barajın gövde inşaat çalışmaları, sulama şebekeleri ve içme suyu tesislerinin proje çalışmaları da hızla devam ediyor. Baraj inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Baraj Proje Haberi

Baraj Proje

Baraj Proje Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Baraj Proje Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Baraj Proje Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Atatürk Bulvarı, 2465 Sokak, No:49 Kat:4...