03 / 05 / 2024

Baran Demir İbrahim polat

Baran Demir İbrahim polat

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Baran Demir tarafından kuruldu.

Sudan'daki demir yolu hattına Türkiye imzası!

Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren RAYSİMAŞ Sudan'da liman bağlantısını sağlayacak Sallom-Sevakin-Sheikİbrahim demir yolu hattının fizibilite etüd, projelendirme ve yapım müşavirliği işini üstlendi. RAYSİMAŞ, sözleşmenin imzalanmasının ardından söz konusu işe başlayacak.

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını artıracak!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, demir fiyatlarının artmasını değerlendirdi. Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor" diye konuştu.

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Muhterem Turantaylak ve mehmet Baran Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tutku Veziroğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tutku Veziroğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demir, İbrahim Akbaba, Süleyman Şahin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Polat Holding'ten Güneşli'ye karma proje!

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.

Baran Demir İbrahim polat Haberi

Baran Demir İbrahim polat

Baran Demir kimdir?

İBRAHİM Polat Holding bünyesinde oluşturulan CEO'luk görevine aynı grupta CEO olarak hizmet veren Baran Demir atandı. Baran Demir, Ankara Üniversitesi'nden 1982 yılında mezun oldu. Western Michigan Universitesi'nde ise 1989 – 1991 yılları arasında Master yaptı.


Baran Demir meslek hayatına 1982 yılında Maliye Bakanlığı'nda başladı. 


Hesap uzmanlığı ve baş hesap uzmanlığı yaptıktan soma 19911996 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 


1996 yılında kamu hizmetinden aynlan Baran Demir aynı yıl İbrahim Polat Holdinge katıldı. Genel müdürlük, mali işler koordinatorlüğü görevlerinde bulunduktan soma uzun yıllar Mali İşler Grup Başkam (CFO) olarak görev yaptı. 


Baran Demir, Bağımsız Denetçi ve Yeminli Mali Müşavir belgelerine sahip olup vergi konusunda yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 


İbrahim Polat Holding'in yeni CEO'su Baran Demir...