04 / 05 / 2024

baran demir kim

baran demir kim

İBRAHİM Polat Holding'in yeni yapılanması kapsamında bünyesinde oluşturulan CEO'luk görevine aynı grupta CEO olarak hizmet veren Baran Demir atandı..

Baran Demir kimdir?

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Baran Demir tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını artıracak!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, demir fiyatlarının artmasını değerlendirdi. Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor" diye konuştu.

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Muhterem Turantaylak ve mehmet Baran Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Polat Holding'ten Güneşli'ye karma proje!

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.

Baran Demir kimdir?

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

İbrahim Polat Holding'in yeni CEO'su Baran Demir oldu!

İBRAHİM Polat Holding'in yeni yapılanması kapsamında bünyesinde oluşturulan CEO'luk görevine aynı grupta CEO olarak hizmet veren Baran Demir atandı..

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Tchibo, İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Alman Perakende Devi Tchibo, 17 Mart Perşembe günü, yeni mağazası ile İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde tüketicileriyle buluşuyor

Demir Park AVM çekilişi sonuçlandı!

Demir Park Alışveriş Merkezi'nin Fiat 500 Lounge, Samsung LCD TV, Acer Notebook, Beko çamaşır Makinesi, Beko çamaşır Kurutma Makinesi, Beko LCD TV ve Beko Bulaşık Makinesi hediye ettiği çekiliş sonuçlandı...

Demirören AVM, Shopping Fest'e yetişti!

Demirören Grubu'nun Beyoğlu'nda inşa ettiği, caddenin ilk alışveriş merkezi Demirören AVM, İstanbul Shopping Fest rüzgrını kaçırmadan açıldı

baran demir kim Haberi

baran demir kim

İnşaat, turizm, sanayi, enerji dallarında faaliyet gösteren İbrahim Polat Holding'de uzun yıllardır hizmet veren Baran Demir meslek hayatına 1982 yılında Maliye Bakanlığı'nda başladı. Hesap uzmanlığı ve baş hesap uzmanlığı yaptıktan soma 19911996 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 1996 yılında kamu hizmetinden aynlan Baran Demir aynı yıl İbrahim Polat Holdinge katıldı. Genel müdürlük, mali işler koordinatorlüğü görevlerinde bulunduktan soma uzun yıllar Mali İşler Grup Başkam (CFO) olarak görev yaptı. Bağımsız Denetçi ve Yeminli Mali Müşavir belgelerine sahip olup vergi konusunda yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 


Baran Demir...