02 / 05 / 2024

baran kızıltaş yol

baran kızıltaş yol

Yolun 6 bin metrekarelik tapulu arazisinin üzerinden geçtiğini belirten Baran Kızıltaş yolu kapattı...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kızılcahamam’daki TOKİ blokları kayma tehlikesi yaşıyor!

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. Raporda yol yapımı nedeniyle yaşanan toprak kaymasının bin 100 kişinin yaşadığı konutları tehdit ettiği belirtilirken, acilen istin

Gölcük kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi!

Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden 300 kişilik yatılı kız yurdu, 2015- 2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'na hazır olacak. İnşaatta büyük yol kat edildi ve inşaat bitme aşamasına geldi.

Karaisalı-Kızıldağ yol genişletme çalışmalarında sona gelindi!

Adana’nın Toroslar’daki ilçelerinden Karaisalı’yı, Kızıldağ Yaylası’na bağlayacak yolda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarıyla sürdürülen genişletme, asfaltlama ve virajları güvenli hale getirme çalışmaları sürüyor.

Kepez Kızıllı'ya halı saha inşa edilecek!

Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'yı ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, imar planı, yol ile semt spor sahası sözlerini yerine getirilmesine başlandığını söyledi.

Mardin Kızıltepe'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salma TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezdi

Deniz Kızıltaş: Fiyat ayarlamasını doğru yaptığınızda müşteri bulursunuz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnşaat Mühendisi Deniz Kızıltaş; konut projelerinde fiyatlandırmanın öneminden ve Fikirtepe kentsel dönüşümünden bahsetti...

Kızılay Yol Güvenliği projesiyle ölümlere dikkat çekti!

Kızılay Yol Güvenliği projesiyle ölümlere dikkat çekti. Türk Kızılayı, "Yol Güvenliği Savunuculuk Projesi" kapsamında, emniyet kemeri kullanılmamasından kaynaklı ölümlere dikkat çekmek amacı ile etkinlik düzenledi.

Çerkezköy Kızılpınar’da yol çalışmaları başlıyor!

Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılanması ile Çerkezköy’ün mahallesi olan Kızılpınar’da yol çalışmalarına hava şartları müsait olması halinde başlanacağı belirtildi. Kızılpınar yollarına önce astar döşemesi gerçekleştirme çalışmaları yapılacak...

baran kızıltaş yol Haberi

baran kızıltaş yol
Van'da TOKİ'nin depremzedeler için yaptırdığı 2500 konutun yolu Baran Kızıltaş tarafından taşlarla kapatıldı. Baran Kızıltaş, yol karşılığında kendisine 4 bin metrekare arazi verileceğini belirtti. Yolu kullanmalarına rağmen yetkililerin sözlerinin tutmadığını söyleyen Kızıltaş, "Bu yol benim tapulu 6 bin metrekarelik arazim üzerinden geçiyor"...