29 / 04 / 2024

Mardin Kızıltepe'de yol çalışmaları devam ediyor!

Mardin Kızıltepe'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salma TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezdi




Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, ilçe genelinde devam eden yol genişletme, mıcır serimi çalışmalarını ve moloz döküm alanlarını denetledi. Ası ve Salman, Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce  TOKİ  civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. 


Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber belediye olarak ara sokak ile caddelerde yol genişletme, mıcır serimi, zemin düzeltme, dolgu malzemesi serimi çalışmaları ve moloz temizleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 

Ası, özellikle okulların etrafındaki sokak ve caddelerin yapımına hız verdiklerini, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yağmurlu havalarda oluşabilecek çamurlardan dolayı okul çocuklarının etkilenmemesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. 


Diyarbakır Söz


Geri Dön