16 / 05 / 2024

kızıltepe yol çalışmaları son durum

kızıltepe yol çalışmaları son durum

Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salma TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezdi

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

kızıltepe yol çalışmaları son durum Haberi

kızıltepe yol çalışmaları son durum


Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, ilçe genelinde devam eden yol genişletme, mıcır serimi çalışmalarını ve moloz döküm alanlarını denetledi. Ası ve Salman, Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. 


Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber belediye olarak ara sokak ile caddelerde yol genişletme, mıcır serimi, zemin düzeltme, dolgu malzemesi serimi çalışmaları ve moloz temizleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 

Ası, özellikle okulların etrafındaki sokak ve caddelerin yapımına hız verdiklerini, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yağmurlu havalarda oluşabilecek çamurlardan dolayı okul çocuklarının etkilenmemesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. 


Diyarbakır...