22 / 07 / 2024

Barbaros Akkaya

Barbaros Akkaya

Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Akkaya Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Baras Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baras Yapı Kimyasalları Parke İzolasyon Boya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Akkaya tarafından kuruldu. 

Yenisahra ve Barbaros imar planlarında müjde!

Ataşehir Belediyesi 28 Mart perşembe günü Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nin 1/1000 Ölçekli I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı'nı askıya çıkardı. Plan, 30 gün süre ile askıda kalacak.

Yeşil GYO Tekirdağ Barbaros arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Barbaros arsasına ilişkin hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Dikilitaş Barbaros Prestij Alanına ilişkin imar planı askıda!

Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş - Balmumcu Nazım İmar Planı'nda Barbaros Prestij Alanına ilişkin ( Plan Notu ) 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Hakan Akkaya'ya haciz şoku!

Modacı Hakan Akkaya, inşaat sektöründe iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı iddia edilen O.G. tarafından icraya verildi.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Yenisahra ve Barbaros 1/1000'lik imar planları onaylandı!

Yenisahra ve Barbaros Mahallelerinin 1/1000'lik imar planları Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Barbaros Valley'de 690 bin Euro'ya! Yeni proje!

Barbaros Valley projesi Peska Turizm Yatırım imzasıyla Bodrum Yalıçiftlik'te Barbaros Koyu'nun yanı başında hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 690 bin Euro'dan başlıyor.

Barbaros Akkaya Haberi

Barbaros Akkaya


Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Akkaya Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu. 



Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Yıldız Caddesi,...