09 / 05 / 2024

Barbaros Bozova

Barbaros Bozova

Epsilon Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Bozova Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Büyük Yavuz Sokak'ta kuruldu.

Barbaros 48'de gelir yükseldi! Fuzul GYO'dan son dakika açıklaması! 

Fuzul GYO, Barbaros 48 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Projede yüklenici payı toplam geliri arttı. İşte ayrıntılar...

Barbaros 48'in değeri 751 milyona yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Barbaros 48 projesinin yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Peki Barbaros 48'in değeri ne kadar oldu? 

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Barbaros Bozova Haberi

Barbaros Bozova

Epsilon Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Bozova Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Büyük Yavuz Sokak'ta kuruldu. 


Epsilon Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul, baz istasyonları, ATM kiralama, iş hanları, benzin istasyonları, mağazalar, çarşı, alış veriş merkezi, pasaj ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.   3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli...