15 / 05 / 2024

Barbaros Sağdıç mimarlık

Barbaros Sağdıç mimarlık

Mimar Barbaros Sağdıç kimdir? Mimar Barbaros Sağdıç, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Barbaros Sağdıç, hangi inşaat firmasının projelerini tasarlıyor? İşte Mimar Barbaros Sağdıç...

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Dilruba Yaralı, Furkan Zorba ve Tuğrul Özgür Özden tarafından kuruldu.

Erhan Sağır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Sağır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Sağır tarafından kuruldu.

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

PSH İnşaat Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PSH İnşaat Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatma Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Barbaros Sağdıç mimarlık Haberi

Barbaros Sağdıç mimarlık

Barbaros Sağdıç kimdir?

Barbaros Sağdıç, DAP Yapı'nın projelerini yapan mimardır. Tasarladığı DAP Buyrgu Kule için "Modern mimaride devrim niteliğinde iddialı ve özgün bir mimari proje."şeklinde nitelendirme yapan Mimar Barbaros Sağdıç projesini Alu&Art'a şu şekilde anlatıyor:


Rezidanslar, çağımız insanının ve toplumunun varoluşu hakkında çok açık göstergeler taşıyan ve üzerinde durulması gereken bir olgu olarak kendisini göstermektedir. 


Bu yönden hem makro düzeydeki sistem analizleri, hem de mikro düzeyde bireyin yaşam biçimleri anlamında anlaşılması; özellikle mimar, plancı ve tasarımcılar için mesleki anlamda doğru örneklerin üretilmesi açısından önem arz etmektedir.


Orta-üst ve üst sınıflarda geleneksel büyük aile yapılarından tek kişiye kadar inen mekan kullanım ihtiyaçları, daha önceleri merkezden çevreye doğru büyük müstakil evler şeklindeki gelişmeyi tersine çevirmiş, bu da merkezde kullanışlı konutların üretilmesini beraberinde getirmiştir.

Kent merkezlerindeki toprak...