21 / 05 / 2024

Barbarossa Club&Hotel ziyaretçisi

Barbarossa Club&Hotel ziyaretçisi

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip ili olan Mersin'in gözbebeği Kızkalesi'nin gözde tesislerinden Barbarossa Club&Hotel, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen turistlerden büyük rağbet görüyor.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

Küba Manzana Kempinski Hotel açıldı!

Manzana Kempinski Hotel, Küba'nın başkent Havana'da açıldı. Küba'nın ilk beş yıldızlı oteli olan Manzana Kempinski Hotel, ziyaretçilerini bekliyor.

İşte hayallerdeki ev tarifi!

Emlakjet.com, “hayallerdeki ev”i araştırdı. 1.000 Emlakjet.com ziyaretçisi tarafından yanıtlanan “hayalinizdeki ev” anketinin sonuçları, pembe panjur mitine bir son veriyor.

İzmir Engelli Farkındalık Merkezi açıldı!

Türkiye'nin ilk Engelli Farkındalık Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'de açıldı. Engellilerin yaşamındaki zorlukların deneyerek anlanması ve empati kurulmasını hedefleyen merkezin ilk ziyaretçisi Başkan Aziz Kocaoğlu oldu.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Varlıbaş AVM'nin 2016 ziyaretçisi artacak!

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor.

Türkbükü No:81 Hotel 8 milyon TL ciro hedefliyor!

EDA ve Pamir Karakaya, Türkbükü'ndeki eski Maki Otel'i yenileyerek No:81 Hotel olarak hizmete açtı. Otelin, iskelesindeki Daze Restaurant&Beach Club'ın da katkısıyla yaz sezonu sonunda 8 milyon TL ciroya hedefleniyor.

Barbarossa Club&Hotel yoğun ilgi görüyor!

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip ili olan Mersin'in gözbebeği Kızkalesi'nin gözde tesislerinden Barbarossa Club&Hotel, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen turistlerden büyük rağbet görüyor.

Karadeniz usulü serender!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaşayan Mehmet Aydoğan'ın sıcak havalarda serinlemek için dere kenarındaki kayanın üzerine inşa ettiği serenderin ziyaretçisi eksik olmuyor. Aydoğan, 'kapımız herkese açık' diyor

Uzundere Rekreasyon Alanı'na Oyuncak Müzesi yapılacak!

Karabağlar Belediyesi 'nin projesi olan ve 250 hektar üzerine yapılan Uzundere Rekreasyon Alani 'nın, ünlü bir ziyaretçisi vardı.

Bahreyn 3.Gulf Property fuarı 12-14 Mayıs'ta!

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçisi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak.

Park Bosphorus Hotel, 200 bin kişi ağırladı!

PARK Bosphorus Hotel, çok kısa sürede İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken oteli oldu. 65 tanesi 'Park Prestige Suites' formatında, 23'ü süit olmak üzere toplam 443 odası ile hizmet veriyor.

Barbarossa Club&Hotel ziyaretçisi Haberi

Barbarossa Club&Hotel ziyaretçisi

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip ili olan Mersin'in gözbebeği Kızkalesi'nin gözde tesislerinden Barbarossa Club&Hotel, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen turistlerden büyük rağbet görüyor. Tarihi Kızkalesi'nin güzelliğini her alandaki konforlu hizmet anlayışı ile birleştiren Barbarossa Club&Hotel, konuklarına doğanın, denizin, güneşin büyüleyici güzellikleri eşliğinde, eski medeniyetlerin izlerini sürecekleri kültürel ve eğlenceli tatil zamanları yaşamalarının olanaklarını sunuyor. Deniz, havuz, spor, eğlence, masaj, oyun gibi birçok keyifli etkinlik alanını, yetişkinler, çocuklar ve gençler için hazırlayan Barbarossa Club&Hotel, 300 kişi kapasiteli kapalı, 600 kişi kapasiteli açık restoranıyla Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini de misafirlerine sunuyor. Davet, balo, mezuniyet, düğün ve diğer kutlama organizasyonlarını, 2 bin 500 metrekarelik deniz kıyısındaki çim alanıyla ve kaliteli servisiyle öne çıkaran Barbarossa Club&Hotel sahibi Hüseyin Çalışkan "Kızkalesi gibi...