14 / 05 / 2024

barcelona beko sponsorluğu

barcelona beko sponsorluğu

İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona’nın yeni sponsoru Beko oldu. Koç Holding’in uluslararası markası Beko’nun logosu, Barcelona’nın yeni formalarının sol kolunda ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Beko  670561 EBC No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Beko  670561 EBC No Frost Buzdolabı, sahip olduğu teknoloji sayesinde soğutma ve hızlı dondurma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Bulaşık Makinesi,sahip olduğu Hijyenmax özelliği ile bulaşıklarda meydana gelen bakterilerin yok olmasına neden olur.Peki Bulaşık makinesinin diğer fonksiyonları neler? 

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.

Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, şık tasarımlı Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, sahip olduğu Harvest Fresh, EverFresh+ teknolojileriyle meyve ve sebzelerin ilk günkü gibi taze kalmasını sağlar. Peki, Harvest Fresh, ne demek, Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart Inverter motorlu Beko CM 9120 çamaşır makinesi, sessiz ve verimli çalışır. Sahip olduğu buhar destekli yıkama teknolojisi sayesinde çamaşırları kırıştırmaz. Peki, Beko CM 9120 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar... 

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

Beko BM 5045 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko BM 5045 bulaşık makinesi, 14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlarla kusursuz bir temizlik sunar. Peki, Beko BM 5045 bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Beko Bulaşık Makinesi,hijyenmax özelliği,ayarlanabilir sepeti sahip olduğu 6 yıkama programı ile öne çıkıyor. Peki Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya teknolojisiyle adından çokça söz ettiren Beko bu sefer çift kapılı no frost buzdolabı ile karşımıza çıkıyor. Geniş iç hacim,üstün teknoloji soğutma sistemi ve raflarının çokluğu ile kalabalık ailelere hitap ediyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve güncel fiyat listesi.

4 programlı Beko bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nereden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 4 yıkama programının yanı sıra inox şıklığı ve 14 kişilik kapasitesiyle öne çıkıyor. Peki Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nin fiyatı ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

barcelona beko sponsorluğu Haberi

barcelona beko sponsorluğu


Koç Holding’e bağlı Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü FC Barcelona ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, Beko logosu 4 yıl boyunca FC Barcelona’nın yeni formasının sol kısmında ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak. Kulüp, formasının sol kısmını yayıncı kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları dışında ilk kez bir sponsora açmış olacak. Yeni forma, sezon başlangıcından itibaren Messi’li kulübün oyuncuları tarafından giyilecek. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Bizi dünyanın en çok taraftara sahip kulüplerinden birinin evine taşıyan, Beko’nun global başarısı oldu” dedi. FC Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu da, “Beko, Barça’ya güvendi, biz de onlara güveniyoruz” dedi.


CAMP NOU’DA TANITIM

Beko’nun FC Barcelona ile sponsorluk anlaşması, dün kulübün Camp Nou Stadyumu’nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya...