29 / 04 / 2024

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.



Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Dış görünüşüne önem verenler için kıyafetlerin kırışık olmaması gerekir. Ve kıyafetlerdeki kırışıklıklara etkili bir çözüm için ise gelişmiş ütü teknolojisine başvurulur.Beko gelişmiş buhar sensörü sayesinde beklentilere cevap verir. 

KİREÇ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisi ile kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bıraktığınızda, ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltır ve böylece ütünüz kireç kaplamayarak uzun yıllar kullanım imkanı sunar.

SÜPERGLİDE TABAN TEKNOLOJİSİ

Ütü işleminin kolay ve hızlı gerçekleşebilmesi için tabanın dayanıklı olması gerekir. Homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide tasarımlı seramik taban tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlar.

BUHAR SENSÖRÜ

Zorlu kırışıkların üstesinden gelmek artık kolay ve pratik. Harekete duyarlı buhar sensörleri sayesinde siz ütüleme işlemine başladığınız zaman otomatik olarak buhar vermeye başlar, giysilerinizdeki kırışıklıkların çözülmesi için ütünüz üstün performans ortaya koyar.

AKILLI ÜTÜLEME MODU

Akıllı (Smart) Mod özelliği sayesinde tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı verilir. Böylece size en iyi ve en doğru ütü deneyimini sunar. 

Peki ürünün teknik özellikleri ve indirimli fiyatı ne? 


Geri Dön