07 / 05 / 2024

baretli protesto yapan eylemciler

baretli protesto yapan eylemciler

İBB, CHP 'li Belediye Meclis üyeleri bugünkü oturumda, yaşanan iş kazalarını protesto etmek ve işçilerin mücadelelerine destek vermek amacıyla bugünkü oturma sarı baret takarak katıldı.

Promosyon almak için kampanya başlattılar

Promosyon yarışında sonradan açılan İş Bankası, grup şirketlerinden Şişecam çalışanlarının hedefinde. Daha önce şube önlerinde protesto yapan işçiler şimdi de imza kampanyası başlattılar.

Evergrande yatırımcılarından protesto!

Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande'e yatırımda bulunan, fakat paralarını geri alamayan bir grup, şirketin Guangzhou'daki ofisinin önünde protesto gerçekleştirdi. Şirkete yatırım yapan kişilerden, 'Paramızı geri ver' tepkisi geldi.

Kiev'de konut yatırımcıları protesto düzenledi!

Ukrayna'da Arkada Bankası'na yatırım yapan vatandaşlar, inşaatın bitirilmesi için başkent Kiev'de protesto düzenledi. 

Vatandaşlar AOÇ arazisi ihalesi için iptal istiyor! 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ihalesinin iptal edildiği TOKİ tarafından duyurulmuştu. TOKİ önünde protesto yapan kuruluş temsilcileri "Erteleme değil, iptal istiyoruz" dedi.

Amasya Yeşildere Vadisi HES projesi protesto edildi!

Amasya merkeze bağlı Yeşildere Vadisi'nde yapılması planlanan hidro elektrik santrali (HES), bölgede yaşayan köylüleri ayaklandırdı. HES için protesto eylemi yapan köylüler karayolunu kapattı.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Validebağ'a yapılması planlanan izci evi protesto edildi!

Validebağ Savunması'na bağlı bir grup dün, Validebağ Korusu'nun içinde yapılması planlanan izci evini protesto etti. Koşuyolu'nda toplanan grup, "Validebağ korudur, koru kalacak", "Sermaye elini yeşilimden çek" sloganları attı.

İstmarina en fazla satış yapan proje oldu!

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu.

Gürültü yapan konutlara para cezası geliyor!

Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezaları, 1 Ocak 2015 itibarıyla arttırılacak. Buna göre, umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere uygulanan para cezası, yeni yılla birlikte 186 TL olacak. Gürültü yapan konutlara 770 TL idari ceza uygulanacak..

Gürültü yapan komşu için önlem ne olmalı?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper, bugün ki köşe yazısında komşularının gürültü yapmasından şikayetçi olan bir okurunun sorusunu cevaplandırdı. Gürültü yapan komşu için ne yapılabilir?

Dikmen Vadisi'nde protesto var olay yok!

Dikmen Vadisi sakinleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgedeki 4 ve 5’inci etapların satışı için ikinci kez düzenlediği ihaleyi protesto etti. Bu kez olay çıkmazken, ihale ertelendi.

İstanbul'un en çok prim yapan bölgeleri neresi?

Lüks konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle değerini yaklaşık üçe katlayan İstanbul'da konut ve ofis fiyatları patladı. Metro ve Marmaray kiraları uçurdu. Millet gazetesi yazarı Elif Akın İstanbul'un en çok prim yapan bölgelerini araştırdı...

1967 yılında tersane yapılmasını istemeyen Belediye'yi, halk protesto etmiş!

1967 yılında tersane yapılmasını istemeyen Pendik Belediyesi'ni halk protesto etmiş. Belediye'ye göre, tersanenin yapılması Pendik'in turistik değerine zarar verirmiş. Halk ise ilçenin turistik değerine zarar vermeyeceğini belirtmiş.

baretli protesto yapan eylemciler Haberi

baretli protesto yapan eylemciler

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin (İBB), CHP'li Belediye Meclis üyeleri bugünkü oturumda, yaşanan iş kazalarını protesto etmek ve işçilerin mücadelelerine destek vermek amacıyla bugünkü oturma sarı baret takarak katıldı. İBB Meclis Sarayı'nda gerçekleştirilen olağan toplantıya CHP'li Belediye Meclis üyeleri üzerinde kazada ölen işçileri temsil eden siyah noktaların bulunduğu sarı baretlerle geldiler. CHP'li üyeler toplantıyı bir süre baretlerle izlediler. Gündem dışı söz alan CHP Sancaktepe ve İBB Meclis Üyesi Servet Baylan, Türkiye'nin yda 150 kayıpla iş kazalarında Avrupa'da birinci dünyada ise üçüncü durumda bulunduğunu söyledi. Başkan ve Meclis üyelerinin vicdanlarına seslendiğini belirten Baylan, "Mecidiyeköy'de, Soma'da, Ermenek'te 3, Köprü şantiyesinde, Metro inşaatın da Sancaktepe İSKİ kanal kazısında ve Omer'li su arıtması tesisinde ölen yurttaşlarımızın gözleri de hala ağlıyor" dedi. 


Bizim...