30 / 04 / 2024

Promosyon almak için kampanya başlattılar

 Promosyon almak için kampanya başlattılar

Promosyon yarışında sonradan açılan İş Bankası, grup şirketlerinden Şişecam çalışanlarının hedefinde. Daha önce şube önlerinde protesto yapan işçiler şimdi de imza kampanyası başlattılar.



Cam işçileri İş Bankasının kendi çalışanlarına promosyon ödemesi yaptığını, başka fabrikalardaki işçilerin de yüksek meblağlarda promosyon ödemesi yapılırken kendilerinin üvey evlat muamelesi gördüğünü belirtti. Daha önce bankanın şubeleri önünde protesto gösterisi yapan işçiler şimdi de tüm fabrikalarda imza kampanyası başlattı.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdığını getirenlere 500 TL'ye varan Maxi Puan veren İş Bankası ortağı olduğu Şişecam'da çalışanlara promosyon ödemesi yapmıyor. Kendi çalışanlarına promosyon ödeyen bankanın cam işçilerine promosyon ödememesi üzerine Şişecam fabrikalarında çalışan işçiler imza kampanyaları başlattı. Kristal-İş üyesi  cam işçileri daha önce da banka şubeleri önünde protesto eylemleri yapmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön