28 / 04 / 2024

barı şeria yıkım

barı şeria yıkım

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 4 adet baraka evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait 4 evi yıktı!

İsrail güçleri işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinlilere ait olan 4 evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi TBMM'de!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için yıkım kararı alındı!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edilen kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Bodrum’da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Bodrum Gündoğan’da inşaatı durdurulan otelin yıkım işlemleri devam ediyor. İmar barışına aykırı yapı sayısında ilk sırada bulunan Muğla genelinde ise 1351 binanın yıkılacağı belirtildi...

Antalya’daki bin 810 yapı için yıkım kararı!

Antalya’da İmar Barışı ardından yapı denetimlerinin artmasıyla 227 yıkım gerçekleşti. Bin 810 yapı içinde yıkım kararı alındı.

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Uzungöl’de yıkım gerginliği!

Trabzon Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan kaçak binaların yıkımı için ekipler gece yarısı operasyonuyla harekete geçerken, çıkan olaylarda çok sayıda vatandaş da gözaltına alındı.

barı şeria yıkım Haberi

barı şeria yıkım

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 4 baraka evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İsrail askerleri, El Halil kenti kırsalında Filistinli bedevilerin yaşadığı bazı bölgelere iş makineleriyle baskın gerçekleştirdi.

Yıkım kararına tepki veren bölge sakinleri ile İsrail güçleri arasında zaman zaman bazı gerginlikler yaşandı.

Filistinliler, buldozerlerin kepçelerine çıkarak yapılan yıkıma engel olmaya çalışsalar da başarılı olamadı.   

İsrail güçleri bölgede 4'ü baraka ev, diğerleri ağıl ve ahır olmak üzere Filistinli bedevilere ait toplamda 10 yapıyı "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Filistinli kaynaklara göre, İsrail makamları sadece geçen yıl işgal altında olanDoğu Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait 500'ü aşkın ev ve iş yerini yıktı.

Filistin ile İsrail yönetimi arasında 1995 yılında imzalanan "İkinci Oslo Anlaşması" çerçevesinde Batı Şeria;...