05 / 05 / 2024

Barış Ateşoğlu

Barış Ateşoğlu

Pusula Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ateşoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi, Colorist Rezidans'ta kuruldu.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Kılıçoğlu Kiremit, Ortadoğu'da lüks konut pazarına yöneliyor!

Ortadoğu'dan ABD'ye kadar birçok ülkeye kiremit ihracatı yapan Kılıçoğlu Kiremit, lüks konut pazarına öncelik verecek. Genel Müdür Barış Y. Özaydemir, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da kaliteli konut pazarı yükseliyor. Buralarda villa pazarına hakimiz" dedi.

Saraçoğlu Global Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Global Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Zülal Saraçoğlu Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Peyami Safa Sokak'ta kuruldu.

Ateşoğlu Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de kuruldu.

Özkan Yorgancıoğlu: Doğalgaz ve su barışın anahtarı!

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye’den Ada’ya gidecek suyun Ortadoğu’ nun barışına anahtar olabileceğini kaydetti ve Rumlara, “ Doğalgaz ile suyu birlikte kullanalım ” çağrısı yaptı...

Pusula Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ateşoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi, Colorist Rezidans'ta kuruldu.

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu: İstanbul barış içinde dönüşmeli!

Türkiye'nin dünya çapında ödüllü mimarlarından Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, kentleri dönüştürürken hafızasını silmemek gerektiğini söylüyor

Barış Ateşoğlu Haberi

Barış Ateşoğlu

Pusula Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ateşoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Pusula Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK        -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.         -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri         menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları         sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip         etmek.         -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve         kiralanmasına aracılık etmek.         -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler         düzenlemek....