30 / 04 / 2024

Barış Dumankaya fed faiz

Barış Dumankaya fed faiz

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya “Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek” dedi...

Son dakika kritik altın ve dolar açıklaması! Herkesin merak ettiği sır gibi saklanan o soru yanıt buldu!

Ekonomist Barış Soydan, Fed'in bu sene yüksek faiz artırımları yapmasının altına değil dolara yaradığını söyleyerek doların altına göre avantajlı bulduğunu söyledi ve herkesin merak ettiği altın ve dolar ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Yeni düzenleme ile tasarruf yaparak ev sahibi olunabilecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Dumankaya İnşaat 100 konuttan 30'unu yabancıya satacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kumlu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Bu sene sattığımız konut sayısı 1000'i geçecek. Bunların yüzde 30'unu yabancıya satmış olacağız" dedi.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya bu yıl en az 1000 konut satacak!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Yabancılar yüksekten döviz bozdurup, düşükten daire alıyorlar!

Dubai Cityscape Fuarı'nda Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptıklarına dikkat çekti.

Barış Dumankaya fed faiz Haberi

Barış Dumankaya fed faiz

Fed'in 2006'dan bu yana gerçekleştireceği ilk faiz artışı konusunda sabırlı olacağını belirtmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Türkiye ekonomisinde olağan dışı gelişmeler yaşanmasını beklemediklerini ama önümüzdeki günlerde Rusya'dan gelecek yeni veriler, AB Merkez Bankasının Ocak ayında gerçekleştireceği toplantının sonuçları ve iç siyasette yaşanacak seçim süreci ile birlikte Türk ekonomisini bekleyen önemli virajlar olduğunu belirtti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: "Fed'in faiz artırımları ile ilgili makul bir süre sonra artırım yapılacağı ifadesinin ardından rahatlayan piyasalarda dolar 2.32 seviyesine geri döndü. Bu da piyasalarda belirli oranda bir rahatlama sağladı. Bundan sonra Rusya'yı yakın takip ediyor olacağız. Ruble'de...