29 / 07 / 2024

barış dumankaya gayrimenkul sektörü tüketici güven

barış dumankaya gayrimenkul sektörü tüketici güven

Türkiye ekonomisinin en hızlı lokomotifi olan inşaat sektörü 2015 yılında önemli gelişmelere sahne oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, inşaat sektörünün mevcut durumunu değerlendirdi..

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Barış tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Barış Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Barış Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmaeil Siami, Suat Aral, Samira Majidi Esfajir ve Suat Aral ortaklığında kuruldu.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Reysaş GYO Sakarya'daki gayrimenkulü için imar barışı başvurusu yaptı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye'de yer alan gayrimenkulü için imar barışı başvurusunda bulundu...

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Gayrimenkul gelir vergisi borçları vergi barışına dahil mi?

Bu ay içinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi beklenen vergi barışına gayrimenkul gelir vergisi borçları da dahil mi?

Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesi satıldı!

Eskidji tarafından satışa çıkarılan Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesine teklif geldi. Peki kalanlar ne olacak?

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul bugün satışta!

Dumankaya'nın 16 projede yer alan toplam 203 adet gayrimenkul bugün Eskidji tarafından açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır!

İnşaat sektörünün eylül ve ekim sonrası dönemde yükselişe geçeceğini belirten Ali Dumankaya, "Gayrimenkul fiyatları her zaman artan bir ivme gösteriyor. Bu sebeple yılın üçüncü çeyreğinde markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır. " dedi.

Dursun Özbek: Dumankaya'dan para ve gayrimenkul aldık!

Dursun Özbek, "Tenkitleri dinledim. Sponsorumuz Dumankaya ile yapılan anlaşma kapsamında, para ve gayrimenkul almıştık. Gayrimenkullerin de yarısının tapusu alındı, haftaya pazartesi günü kalan bölüm devralınacak" dedi.

barış dumankaya gayrimenkul sektörü tüketici güven Haberi

barış dumankaya gayrimenkul sektörü tüketici güven

Türkiye ekonomisinin en hızlı lokomotifi olan inşaat sektörü 2015 yılında önemli gelişmelere sahne oldu. Yılın ilk aylarında yoğun bir gündeme sahip inşaat sektörünün mevcut durumunu değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, İnşaat sektöründe tüketici güven endeksinin önemli bir parametre olduğunu belirtti ve ekonomik göstergelerin düzelmesi için faiz artışının gerekli olduğunu söyledi. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkul geliştiriciler olarak satışlarımızın büyük çoğunluğunu konut kredileri ile gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple de faiz oranlarının düşmesi sektör olarak her zaman tercih ettiğimiz bir durum. Ama bugün içinde bulunduğumuz konjonktürde faizlerin kesinlikle yükselmesi gerekiyor.” 


“Bizim ülkemizde döviz kurlarının yükselmesi kriz algısını tetikler. Bu geçmiş yıllarda da yakından deneyimlediğimiz bir durum. Tüketiciler döviz fiyatlarındaki artışın duracağına inanırlarsa ellerindeki dövizi bozdurup ev araba gibi...