10 / 05 / 2024

Barış Kınacı

Barış Kınacı

Bisolar Enerji Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Kınacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Avcılar, İstanbul Teknokenti'nde kuruldu.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

RE/MAX'tan girişimcilik semineri!

RE/MAX yeni bir seminer düzenledi. Seminerde Barış Kılıçarslan’ın öncülüğünde 'kendi hayatının lideri olanların sırları' konuşuldu...

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi 25 Ocak'ta İzmir'de!

Endeksa. com‘un sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile İzmir‘de devam ediyor...

Barış Kınacı Haberi

Barış Kınacı

Bisolar Enerji Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Kınacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Bisolar Enerji Araştırma ve Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü sektörde başlıca güneş enerjisi, güneş hücresi, konsantre sistem tasarımları, biyomedikal, savunma sanayi ve nano teknoloji alanlarında mevcut henüz mevcut olmayan teknolojilerin geliştirilip kullanılabilmesi amacıyla her türlü teknolojik sistem ve/veya malzemenin araştırılması, geliştirilmesi, projelendirilmesi, danışmanlık hizmetinin verilmesi ve bilimsel çalışmaları için her türlü malzemenin ve cihazların alımı, ithalatı, ihracatı, bu cihazların servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, yurtiçi ve yurtdışında ticareti. (b)Her türlü teknolojik ürün, cihaz, tesis ve yatırımların gerçekleştirilmesi ve üretim için gerekli faaliyetleri yürütmek, verilecek hizmetlerle ilgili her türlü...