08 / 05 / 2024

barış life ödeme planı

barış life ödeme planı

Esenyurt Barış Life 1 satılık daire fiyatlarına göre projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İmar Barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanlığı kararıyla imar barışı uygulamasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Kamu bankaları hafta sonunda yoğunluk yaşanmaması için olacak.

İmar barışı ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

İmar barışında ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi için başvurmuş olanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

İmar barışında çifte talep!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "İmar barışında ödeme süresinin uzatılması ve taksitlendirme imkanı sağlanması faydalı olacaktır" açıklamasında bulundu.

İmar barışı için son tarih ne zaman? 

İmar barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar merakla imar barışına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, imar barışı için son tarih ne zaman? İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman? İmar barışına nasıl başvurulur?

İmar barışında ödeme sistemi değişti!

Türkiye'deki kaçak ve ruhsatsız yapıların kayıt altına alınması için yürürlüğe giren imar barışı uygulamasında 2019 tarifesinin detayları belli oldu.

Tekirdağ’da imar barışında 158 milyon TL ödeme yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürlüğü, il genelinde imar barışı kapsamında oluşturulan yapı kayıt belge sayısının 27 bin 817 olduğunu ve bu çerçevede alınan ödeme tutarının 158 milyon 641 bin 328 TL olduğunu belirlendi. 

İmar barışında fazla ödeme!

İmar barışında fazla ödeme yapıldıysa ne olacak? İmar barışında fazla ödemenin iadesi nasıl olacak? İşte yasal düzenleme..

İmar barışında eksik ödeme!

İmar barışında ödemenin eksik yapılması halinde ne olur? İşte imar barışında eksik ödeme halinde yapılması gerekenler..

İmar barışında son ödeme tarihi!

İmar barışı başvurusu onaylanan yapı sahiplerinin Yapı Kayıt Belgesini alabilmesi için ödeme aşamasını da tamamlaması gerekiyor. Peki, imar barışında son ödeme tarihi ne zaman?

10 soruda imar barışında ödeme!

8 Haziran'da başlayan imar barışı uygulamasında başvuru dönemi devam ediyor. Yapı kayıt belgesinin alınabilmesi için başvuru sonrasında yapı kayıt belgesi bedelinin ödenmesi gerekiyor...

15 soruda imar barışında ödeme!

İmar barışında yapı kayıt belgesi alınabilmesi için belge bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, imar barışında kimler ne kadar ödeyecek? İmar barışında ödeme nasıl ve nereye yapılacak?

Avcılar Reform Life fiyat ve ödeme planı!

Toplam 124 konut ve 15 ticari üniteden meydana gelen Avcılar Reform Life projesi Haziran 2019’da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Avcılar Reform Life fiyat ve ödeme planı...

barış life ödeme planı Haberi

barış life ödeme planı

Esenyurt'ta konumlandırılan Barış Life 1 projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Barış Yapı imzası ile yükselen Barış Life Konutları 106 adet daireden meydana geliyor. Esenyurt Barış Life 1 satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 120 bin liradan başlıyor.


Satışların devam ettiği Barış Life 1 Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Barış Life ödeme planı 'na göre daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Kalan yüzde 75'lik bakiye banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.


Esenyurt Barış Life 1 satılık daire fiyatlarından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Barış Yapı Esenyurt Barış Life'da fitness center, çocuk oyun alanları, güvenlik, cafe, Türk hamamı, yüzme havuzu ve dinlenme alanları yer alıyor.


Barış Yapı Barış...