06 / 05 / 2024

barış mahallesi başvuruları

barış mahallesi başvuruları

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede aylık taksitleri 1.499 TL'den başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuruları 7 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvurular 7 Ekim 2019 tarihinde başlıyor.

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

İmar barışına başvurular 3 gün sonra sona eriyor!

Türkiye genelindeki 13 milyon konutun imar ve iskân sorununu çözecek olan imar barışına başvurular 3 gün sonra sona eriyor...

İmar barışı başvuruları için son 6 gün!

İmar Barışı'na başvuruları 6 gün sonra sona eriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre İmar Barışı için başvuru süresi yeniden uzatılmayacak

Antalya’da imar barışına başvurular 151 bine ulaştı!

Antalya’da imar barışı uygulamasıyla oluşturulan ‘Yapı Kayıt Belgesi’ sayısı 151 bin 708’e denk geldi. Uygulamada başvurular alınmaya devam ederken son başvuru tarihi ise 15 Haziran olarak açıklandı.

İmar barışında başvurular uzatılmalı!

6 Haziran’da başlayan Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar sonrasında başvurular 9 milyonu aştı. İmar barışına yoğun ilgi devam ediyor. 

İmar barışına başvurular 7 milyonu aştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan imar barışı uygulamasına 7 milyon 110 bin 243 kişi başvuru yaptı. Başvurular kapsamında 4 milyar 602 milyon 210 bin TL ödeme yapıldı.

İmar barışında başvuruların yüzde 80'i hatalı!

Türkiye'deki 31 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı uygulaması için başvurular devam ediyor. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak, uygulama kapsamında yapılan başvuruların yüzde 80'inin hatalı yada yanlış olduğunu söyledi. 

İmar barışına başvurular artacak!

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, imar barışında iade hakkının detaylarını anlattı. Çatalkaya, uygulamaya başvuruların artacağını söyledi.

İmar barışına başvuru şartları!

İmar barışına başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam ediyor. Peki, imar barışına başvuru şartları nelerdir?

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları başladı!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli "imar barışı kredisi" verecek. Başvurular bugün başladı...

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları yarın başlıyor!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için başvurular devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara düşük faizli imar barışı kredisi başvurularını yarından itibaren gerçekleştirebilecek.

barış mahallesi başvuruları Haberi

barış mahallesi başvuruları

Temerküz şube Adana Barkal şubesi tarafından yürütülecek olan projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalan tutarı 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta kalanı 108 ay taksit, yüzde 25 peşinatta ise 120 aya kadar taksit sağlanıyor.


Başvuru işlemlerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yürütülecek olan projede taksitler 1.499 TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede peşin ödemeler 23 bin 984 liradan başlıyor.



Satış duyurusu için