15 / 05 / 2024

Barış Mançonun ofisi kiralık mı

Barış Mançonun ofisi kiralık mı

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Propex Danışmanlık İç Ve Dış Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abolfazl Mohammadırana, Hüseyin Barımanı ve Khosrou Bagherıdınanı ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

İmar barışında doğru bilinen yanlışlar!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve imar hatalarını düzeltmek için başlatılan imar barışı uygulamasında doğru bilinen birçok yanlış bulunuyor. İşte o haber...

Re/Max 7Tepe’nin yeni ofisi açıldı!

Ünlü emlak danışmanı Hasan Can’ın sahibi olduğu Re/Max 7Tepe’nin yeni ofisi açıldı. Düzenlenen törene, çok sayıda davetli katıldı.

İmar barışına drone denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve İmar Barışı fırsatçılarına karşı koymak için yeni bir uygulamaya hazırlanıyor. Bakanlık, Çinlilerle işbirliği yapıp, havadan ‘drone’ ile denetim yapacak.

Hangi yapılar imar barışından yararlanacak?

Sütlüce'de yıkılan 4 katlı binanın kaçak olduğu ortaya çıkmıştı. İstanbul'da onun gibi, birçok kaçak yapı bulunuyor. Peki bu yapıların hangileri, hangi koşullarda imar barışından faydalanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor...

İmar barışıyla yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, “İmar Barışından sonra Yapı Kayıt Belgeli binalar adı altında yeni bir finansal enstrüman ortaya çıkacak” yorumunu yaptı. 

Kağıthane'de imar barışı ofisi açıldı!

Kağıthane’de Cendere Caddesi'nde "Barış Masası" ofisi açıldı. Vatandaşlar Yapı Kayıt Belgesi almak için ofise gelerek başvuruda bulunuyor.

Sitelerde imar barışı nasıl uygulanır?

Site Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Site ortak alanlarında imar barışı uygulamaları" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Esenler'de imar barışına yoğun başvuru!

Mülkiyet, imar ve ruhsat sorununu çözmek isteyen Esenlerliler, "İmar Barışı" için ilçedeki "İmar Barışı Ofisi"ne başvuruyor. Esenler'deki konutların yaklaşık yüzde 70'ini ilgilendiren İmar Barışı için günde yaklaşık 200 başvuru alınıyor. 

Gaziosmanpaşa'da imar barışına yoğun ilgi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde kurulan Barış Masası’nı ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlara İmar Barışı’nı anlatarak bizzat başvurularını aldı.

Barış Mançonun ofisi kiralık mı Haberi

Barış Mançonun ofisi kiralık mı

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Kadıköy'de dolaşmayalı uzun zaman olmuştu... Biraz oralarda salınırken Sarraf Ali Sokak No:9'daki tarihi sarı binanın üzerindeki kiralık yazısı dikkatimi çekti. Bir anda hafızamda bir canlanma oldu; bu bina, bir dönem efsane sanatçı Barış Manço'nun ofisiydi.

Uzun zamandır oğlu Doğukan Manço, binayı ofis ve stüdyo olarak kullanıyordu. Ancak pandemi yüzünden evden çalışma düzenine geçilip bina aylardır boş kalınca kullanımı gereksiz hale geldi. Zaten Doğukan uzun zamandır Youtube kanalına yoğunlaşmış durumda, otomobil üzerine içerikler hazırlıyor. Lale Manço Ahıskalı, eşi Serdar Ahıskalı ile Akyaka'da yaşamını sürdürüyor. Barış Manço'nun bir diğer oğlu Batıkan Manço da kahve dükkanı ile uğraşıyor. Hal böyle olunca Manço Ailesi, Kadıköy'deki binanın mülkünü...