21 / 05 / 2024

Barışan Gayrimenkul adres 

Barışan Gayrimenkul adres 

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Gayrimenkul sahipleri seçimden önce nakite dönmek için fiyatları düşürdü! Şimdi alım fırsatı var mı?

Hem konut alacaklar hem de diğer gayrimenkul çeşitlerine yatırım yapacaklar, şu an gayrimenkul yatırımının mantıklı olup olmadığını araştırıyor. İşte piyasadaki son durum...

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Barışan tarafından kuruldu.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Uzman isimden ‘memura kira desteği’ için önemli uyarı: Kira fiyatları...

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan konulardan biri de kamu çalışanına kira desteği verilmesiydi. Memura kira desteğinde sürecin nasıl işleyeceğiyle alakalı konuşan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Maaş katsayısına göre olursa kişiler aslında bütçelerine göre bunu planlayabilirler"

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Barışan Gayrimenkul adres  Haberi

Barışan Gayrimenkul adres 

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,...