06 / 05 / 2024

Barışkent İnşaat

Barışkent İnşaat

Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Hizmetleri Güvenlik Sistemleri Bil. İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Barış Aydın tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Dumanlıkent İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlıkent İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  Yüksel  Dumanlıdağ tarafından kuruldu.

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yılmaz  ve Recep Mesut Yurtbaşı tarafından kuruldu.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Gaziantep Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi düzenlendi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesince düzenlenen "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi"nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Barışkent İnşaat Haberi

Barışkent İnşaat

Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Hizmetleri Güvenlik Sistemleri Bil. İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Barış Aydın tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Hizmetleri Güvenlik Sistemleri Bil. İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat işleri yapmak ve Her türlü arsa gayrimenkul almak ve 22.7.2004 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Barışkent İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Hizmetleri Güvenlik Sistemleri Bil. İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Büyükdere Caddesi, Levent Loft Rezidans No:201 A Blok Kat:2...