03 / 05 / 2024

Bartın Adliyesi nerede

Bartın Adliyesi nerede

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları mecliste!

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Bartın 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bartın 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ  Bartın 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Bartın Devlet Hastanesi'nin revizyon çalışmaları tamamlandı!

Bartın Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde bir süredir devam eden revizyon çalışmaları tamamlandı. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmala

Ergün Turan Bartın Üniversitesi'nin Kutlubey kampüsünü ziyaret etti!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bartın Üniversitesi’nin yapımı devam eden Kutlubey kampüsünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bartın'da eylül ayında 255 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, eylül ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 eylül ayında 255 konut satıldı.

Bartın'da Ağustos ayında 296 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı.

Bartın'da Ağustos'ta 296 konut satıldı!

Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.

Bartın'da atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü!

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

Bartın Kadıköy ve Düzköy köprü inşaatı ne durumda?

Bartın’ın Ulus ilçesi Buğurlar, Kadıköy ve Düzköy köylerinde köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerince 3 adet köprüye ait temel kazık çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi tamamlanmasına çalışıldığı ifade edildi.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Bartın Abdipaşa'da dereleri taşkından koruma inşaat ihalesi 13 Ekim'de!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

Bartın Adliyesi nerede Haberi

Bartın Adliyesi nerede

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bankoğlu, sorusunun  Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu'nun soruları:
1- İnşaatına başlanmış olan ''Bartın Adliyesi'ndeki çalışmalar hangi aşamadadır? Söz konusu iniaat işleri, yakın bir gelecekte tamamlanabilecek midir? Bu hususla ilgili olarak öngörülebilen bir tarih var mıdır?

2- Çalışmaları yürütmekte olan inşaat şirketinin konkordato ilan ettiği bu sebeple de özellikle yapının iç kısımlarında elzem olan işlerin aksadığı yönündeki iddia doğru...