04 / 05 / 2024

Bartın Amasra yat limanı projesi

Bartın Amasra yat limanı projesi

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Reysaş GYO Bartın'dan 1.3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyetini 1 milyon 300 bin TL bedel ile satın aldı... 

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bartın'da bin 500'ün üzerinde sağlık tesisi açıldı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sağlık alanında birçok yatırımın gerçekleştiğini belirtti. Bölgede 1500'ün üzerinde sağlık yatırımı gerçekleştirildiğini söyleyen Tunç, devlet hastanesinin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Bartın-Kurucaşile Karayolu'nda 3. tünel inşaatı başladı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolunda üçüncü tünelin yapımına başlandığını bildirdi. Tunç, Bartın-Kurucaşile Karayolunun 1 milyarlık yatırım olduğunu belirterek, yüksek maliyeti olan bu yatırımın tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

Bartın Amasra yat limanı projesi Haberi

Bartın Amasra yat limanı projesi

Tarihi ve doğal güzellikleri ile her yıl 600 binin üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırlayan Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak. Turizmin de merkezlerinden biri olan Amasra nüfusunun 10 katı turist ağırlıyor.


Amasra Kalesi ile geçen yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen ilçe, el değmemiş koyları, temiz kumsalları ve doğayla bütünleşen güzelliklerinin yanı sıra balık ve salata ağırlıklı mutfak kültürü ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.


"Sesamos" adıyla milattan önce 12. yüzyılda Fenikelilerin kıyı boyunca oluşturduğu kolonilerle kurulan, Helenistik, Arkaik, Klasik, Roma, Bizans, Ceneviz, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait çok sayıda eserin bulunduğu amasra, sadece güneş, kum ve denizi değil kültürel değerleri ile de büyük bir üne sahip.


'ZAMAN ZAMAN KONAKLAMA TALEBİNİ...