05 / 05 / 2024

Bartın atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü

Bartın atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Güngören projesinin temeli yarın atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini yarın atıyor.

Kentsel dönüşümde binalar nasıl yıkılmalı?

Kentsel dönüşüm kapsamında çürük binaların yıkımında yönetmeliklere uyulmaması birçok sorun yaratıyor. İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları kentsel dönüşüm kapsamında binaların nasıl yıkılması gerektiğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Bartın atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü Haberi

Bartın atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, "Küre Dağ Evi" adını verdikleri otelde hem para kazanıyor hem de kızları "Masal" ile doğayla iç içe bir yaşam sürüyor.


İstanbul'da yaşayan ve hayatını 2010 yılında birleştiren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, bebeklerinin doğumuna kısa bir süre kala, Bartın'da Küre Dağları Milli Parkı sınırları içerisindeki Aşağıçerçi köyünde bulunan atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın yüzde 50 hibe desteğiyle otele çevirerek, buraya yerleşti.


Yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde 900 metrekare kapalı alana sahip 13 odalı "Küre Dağ Evi" isimli otellerinin açılışını geçen yıl nisan ayında yapan çiftin, açılıştan 2 hafta sonra da "Masal" adını verdikleri kız çocukları dünyaya...