05 / 05 / 2024

Bartın aygır deresi sel

Bartın aygır deresi sel

Bartın'da karların erimesi ve sağanak nedeniyle Aygır Deresi'nin taşması sonucu 2 köprü su altında kaldı, ulaşımda aksama yaşandı. Taşkın nedeniyle bazı evlerin bahçelerini su bastı...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Reysaş GYO Bartın'dan 1.3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyetini 1 milyon 300 bin TL bedel ile satın aldı... 

Bartın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bartın'da bazı gayrimenkuller Bartın OSB TM (Akçalı DM) Enerji Nakil hattının yapımı amacıyla acele kamulaştırılacak..

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın aygır deresi sel Haberi

Bartın aygır deresi sel


Karların erimesi ve sağanak nedeniyle Aygır Deresi'nin taşması sonucu 2 köprü su altında kaldı, ulaşımda aksama yaşandı.


Merkez ilçeye bağlı Gecen köyü ve Şiremirçavuş Mahallesi'nde ulaşımı sağlayan iki köprü, Aygır Deresi'ndeki taşkın sonucu su altında kaldı. Polis ekipleri, şerit çekerek köprülerin çevresinde güvenlik önlemi aldı, araçlar ve yayalar alternatif güzergahlara yönlendirildi.


Taşkın nedeniyle bazı evlerin bahçelerini su bastı. 


Bartın Irmağı'nın taşması sonucu Çağlayan mevkisindeki mesire alanı da su altında...