15 / 05 / 2024

bartın bölge trafik ne zaman yapılacak

bartın bölge trafik ne zaman yapılacak

Bartın İl Özel İdaresi tarafından Bartın Kutlubey Tabaklar Mevkii' ne yapılacak olan Bölge Trafik hizmet binası yapımı projesi tamamlanarak yapım ihalesi için çalışmalara başlanıldığı bildirildi...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Kuzey Kent Girişi 3. Bölge'ye 686 Adet konut inşa edecek. TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün yapılacak.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan rekreasyon alanlı bölge parkı için ihale bugün yapıldı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

Bartın'da Ağustos'ta 349 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ağustos ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Bartın'da 349 konut satıldı.

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı kapatıldı!

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı, OHAL kapsamında kapatıldı. Jandarma bölge komutanlığının, aynı yerleşkesinde Aydın Garnizon Komutanlığı olarak hizmet vereceği belirtildi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

Levent en yüksek kiranın talep ediliği bölge oldu!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 İkinci Çeyrek Raporu yayınlandı. 2016 ikinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölge, MİA'da yer alan Levent oldu.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bartın'da Haziran ayında 260 konut satıldı!

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Bu verilerine göre Haziran ayınca Bartın'da 260 konut satıldı.

bartın bölge trafik ne zaman yapılacak Haberi

bartın bölge trafik ne zaman yapılacak


Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik binası yapımı projesi tamamlandı.


Bartın İl Özel İdaresi tarafından Bartın Kutlubey Tabaklar Mevkiine yapılacak olan Bölge Trafik hizmet binası yapımı projesi tamamlanarak yapım ihalesi için çalışmalara başlanıldı. Yapılacak olan Bölge Trafik Hizmet Binası toplam bin 134 metrekare kullanım alanına sahip olacağı ifade edildi. 


Doğu...