08 / 05 / 2024

bartın il milli eğitim müdürü isa şeker

bartın il milli eğitim müdürü isa şeker

Bartın’ın Kozcağız ve Kumluca beldelerinde İmam Hatip Ortaokulları'nın temelleri, düzenlenen törenle atıldı. Vali Çınar, “Devletimizin kalkınma programlarında eğitim her zaman ön sırada yer almaktadır." dedi...

Milli Eğitim Müdürü Bartın'daki okul inşaatlarını inceledi!

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi...

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bartın İli, Ulus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın´ın Ulus ilçesi´nde de kura çekilişi heyecanı yaşattı. TOKİ, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. 

Bartın'daki 20 yıllık atıl otel turizme kazandırıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde bulunan arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den beri atıl durumda bulunan otel, turizme kazandırıldı.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

Bartın'da termik santral için çevre düzeni planları değişti!

Bartın'ın tarihi ve turistik, ilçesi Amasrada kurulması planlanan termik santral ve ek projelerinin gerçekleştirilmesi için değişiklik yapıldı.

bartın il milli eğitim müdürü isa şeker Haberi

bartın il milli eğitim müdürü isa şeker


Bartın’ın Kozcağız ve Kumluca beldelerinde İmam Hatip Ortaokulları'nın temelleri, düzenlenen törenle atıldı.


Bartın Valisi Ali Çınar’ın önderliğinde iki beldede yapılan temel atma törenleri yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vali Çınar, Kozcağız'daki temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Devletimizin kalkınma programlarında eğitim her zaman ön sırada yer almaktadır. Biz 77 milyon nüfusumuzla ülkemizi dünyanın en çağdaş ülkeleri arasına getirmek istiyoruz. Bunun için hepinizin bildiği üzere çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefimiz var. Aynı zamanda bugünlerde millet olarak belirlediğimiz 2023 vizyonumuz var. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında yer almak istiyoruz. Bunu ancak ve ancak eğitime yatırım yaparak ve nüfusumuzu nitelikli ve üretken hale getirerek yapabiliriz. İnsanlarımıza bilgi öğretmek çok önemli. Bilgi bir güçtür. Biz bu gücü eğitim yuvalarında sağlayabiliriz. Bartın...