29 / 04 / 2024

Milli Eğitim Müdürü Bartın'daki okul inşaatlarını inceledi!

Milli Eğitim Müdürü Bartın'daki okul inşaatlarını inceledi!

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi...




Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi.


Nurgül-Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Ağdacı İlkokulu inşaatlarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Şeker, “Amacımız Bartın’ımızı eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun için öncelikle tesisleşme anlamında tüm ihtiyaçlarımızı karşılamayı hedefliyoruz” dedi. Müdür Şeker, daha sonra Ulus ilçesine giderek sırasıyla Abdipaşa ÇPL ve Kapalı Spor Salonu İnşaatı, Ulus Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Ulus Halk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret eden Şeker, “Ulus İlçemizde ve Abdipaşa beldemizde yapılan eğitim yatırımlarının bölgenin eğitim-öğretim ihtiyacını karşılamada faydalarını hep birlikte göreceğiz. İnanıyorum ki, bizler devletimizin bu yatırımların karşılığını eğitim-öğretimdeki başarılarımızla alacağız” dedi.


Bartın Gündem


Geri Dön