16 / 05 / 2024

bartın okul inşaatları

bartın okul inşaatları

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi...

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

bartın okul inşaatları Haberi

bartın okul inşaatları


Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi.


Nurgül-Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Ağdacı İlkokulu inşaatlarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Şeker, “Amacımız Bartın’ımızı eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun için öncelikle tesisleşme anlamında tüm ihtiyaçlarımızı karşılamayı hedefliyoruz” dedi. Müdür Şeker, daha sonra Ulus ilçesine giderek sırasıyla Abdipaşa ÇPL ve Kapalı Spor Salonu İnşaatı, Ulus Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Ulus Halk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret eden Şeker, “Ulus İlçemizde ve Abdipaşa beldemizde yapılan eğitim yatırımlarının bölgenin eğitim-öğretim ihtiyacını karşılamada faydalarını hep birlikte göreceğiz. İnanıyorum ki,...