16 / 05 / 2024

bartındaki okul inşaatları

bartındaki okul inşaatları

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi...

Tarla ve orman alanlarındaki inşaatlar isyan ettirdi! Gelecek nesiller kimin umurunda!

İnşaat firmaları, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Konut maliyetlerindeki artışa rağmen yapılan inşaatlar kimi zaman bir tarla üzerinde kimi zaman da ormanlık alanlarda yükseliyor. Çoğu vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi. İşte vatandaşın o isyanına bir örnek...

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Sultantepe Korusu'ndaki inşaatlar tepki çekti!

İstanbul'da bulunan Sultantepe Korusu'nda yıllardır süren inşaatlar, çevredeki mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar Sultantepe Korusu'nun önünde toplanarak basın açıklaması gerçekleştirdiler...

Kamu inşaatlarındaki kalite çiple takip edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Savunma Sanayi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle kamu inşaatlarında Elektronik Beton İzleme Sistemi zorunlu olacak

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Suriyeliler için 19 ilde 215 okul inşa edilecek!

Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan okul çağındaki 1 milyon 200 bin Suriyeli için seferberlik başlatıldı. AB tarafından finanse edilen proje kapsamında 19 ilde 215 okul inşa edilecek.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Adıyaman Besni'de okul inşaatlarının temeli atıldı!

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Kocaeli'de 24 derslikli 3 yeni okul inşa edilecek!

2016 yılı bakanlık bütçe yatırımları kapsamasında yeni okul inşaatlarına ilişkin ihaleler sürüyor. İzmit, Başiskele ve Körfez ilçede inşa edilecek üç yeni okulun yapım işi ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihaleler gerçekleştirildi.

bartındaki okul inşaatları Haberi

bartındaki okul inşaatları


Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte Bartın’da inşaatları devam eden okul ve tesis yatırımlarını yerinde inceledi.


Nurgül-Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Ağdacı İlkokulu inşaatlarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Şeker, “Amacımız Bartın’ımızı eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun için öncelikle tesisleşme anlamında tüm ihtiyaçlarımızı karşılamayı hedefliyoruz” dedi. Müdür Şeker, daha sonra Ulus ilçesine giderek sırasıyla Abdipaşa ÇPL ve Kapalı Spor Salonu İnşaatı, Ulus Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Ulus Halk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret eden Şeker, “Ulus İlçemizde ve Abdipaşa beldemizde yapılan eğitim yatırımlarının bölgenin eğitim-öğretim ihtiyacını karşılamada faydalarını hep birlikte göreceğiz. İnanıyorum ki,...