08 / 05 / 2024

bartın imam hatip okulları

bartın imam hatip okulları

Bartın’ın Kozcağız ve Kumluca beldelerinde İmam Hatip Ortaokulları'nın temelleri, düzenlenen törenle atıldı. Vali Çınar, “Devletimizin kalkınma programlarında eğitim her zaman ön sırada yer almaktadır." dedi...

İmam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak!

MEB'in hazırladığı vizyon belgesine göre fiziki mekanı uygun olan imam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak..

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Gökçeada'ya imam hatip okulu kurulacak!

Çanakkale'nin ilçesi ve Türkiye'nin en büyük adası olan 9 bin nüfuslu Gökçeada'da 50 kişinin imam hatip okulu talebi üzerine, yıkılan eski lisenin yerine imam hatip okulu kurulacağı duyuruldu.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart'ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

TOKİ Kocaeli Derince 16 derslikli imam hatip lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 2670 ada 1 Parselde 16 Derslikli imam hatip lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Yılmaz Tunç Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni inceledi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatında incelemede bulundu. Tunç, ilde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.

Bartın Kozcağız Stadı Beton Tribün ihalesi 24 Kasım’da!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı tribün ve soyunma odaları yapım işinin 24 Kasım’da Kozcağız Belediyesi’nde geçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL'ye malolan, modern bir sağlık tesisini Bartın'a kazandırdıklarını söyledi.

Muğla Seydikemer'e Anadolu İmam Hatip Lisesi geliyor!

Muğla Seydikemer'de, 24 derslikli yatılı Anadolu imam hatip lisesi, 200 yataklı pansiyon, uygulama camisi, spor salonu ve kütüphane yapımı için protokol imzalandı.

Bartın Kozcağız Stadı beton tribün ihalesi 24 Kasım'da!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı tribün ve soyunma odaları yapım işinin 24 Kasım'da Kozcağız Belediyesi'nde geçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Devlet Hastanesi'nin revizyon çalışmaları tamamlandı!

Bartın Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde bir süredir devam eden revizyon çalışmaları tamamlandı. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmala

bartın imam hatip okulları Haberi

bartın imam hatip okulları


Bartın’ın Kozcağız ve Kumluca beldelerinde İmam Hatip Ortaokulları'nın temelleri, düzenlenen törenle atıldı.


Bartın Valisi Ali Çınar’ın önderliğinde iki beldede yapılan temel atma törenleri yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vali Çınar, Kozcağız'daki temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Devletimizin kalkınma programlarında eğitim her zaman ön sırada yer almaktadır. Biz 77 milyon nüfusumuzla ülkemizi dünyanın en çağdaş ülkeleri arasına getirmek istiyoruz. Bunun için hepinizin bildiği üzere çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefimiz var. Aynı zamanda bugünlerde millet olarak belirlediğimiz 2023 vizyonumuz var. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında yer almak istiyoruz. Bunu ancak ve ancak eğitime yatırım yaparak ve nüfusumuzu nitelikli ve üretken hale getirerek yapabiliriz. İnsanlarımıza bilgi öğretmek çok önemli. Bilgi bir güçtür. Biz bu gücü eğitim yuvalarında sağlayabiliriz. Bartın...