20 / 05 / 2024

Bartın Irmağı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Bartın Irmağı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nevşehir’in Acıgöl ilçesinin Tatlarin Beldesi'ndeki sulama barajında yaşanan balık ölümleri ve Bartın ırmağında yaşanan kirlilik üzerine harekete geçti. Tatlarin baraj göleti ve Bartın ırmağı incelemeye alındı

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Bartın Millet Bahçesi 24 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Eylül'de gerçekleştirecek.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bartın Dallıca TOKİ 424 konut ihalesi yarın!

Bartın Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bartın Irmağı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Haberi

Bartın Irmağı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Tatlarin Barajı'nda, göletin muhtelif noktalarından pH ve oksijen doygunluğu ölçümleri yapıldı. Acıgöl Kaymakamlığına olayla ilgili bilgi verildi. Daha sonra Nevşehir Üniversitesi ile irtibata geçilerek Üniversitenin Biyoloji Bölümü ile baraj göletine gidilerek detaylı incelemelerde bulunuldu. Su numunesi ve balık numuneleri alınarak kimyasal ve mikrobiyolojik analizlerin yapılmasına başlandı.  Ayrıca gölet’in temizlenmesi için Acıgöl Kaymakamlığınca çalışma başlatıldı.


BARTIN IRMAĞI TEMİZ


Öte yandan Bartın ırmağında yaşanan kirlilik ile ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gerekli inceleme ve araştırmasını tamamladı. Yapılan incelemede Bartın Irmağının Kemer köprü Mevkiinde suda herhangi bir kirliliğin gözlemlenmediği anlaşıldı. İl Özel İdaresi mevkiindeki köprünün civarında ırmağın normal renkte aktığı, ancak yoğun yağışlar nedeniyle bir miktar bulanıklığın meydana geldiği öğrenildi. Ordu yeri Köprüsü ve Çağlayan Mevkiinde ırmağın kızılımsı renkte aktığı, bunun da yoğun...