05 / 05 / 2024

Bartın Karaköy imar planı

Bartın Karaköy imar planı

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Bartın Karaköy imar planı Haberi

Bartın Karaköy imar planı

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturuyor. Daha önce, Aladağ Mahallesi’nde bir bölgede ve Karaçay Mahallesi’nde hisseli parsel sahiplerine tapularını veren Başkan Cemal Akın, bu defa Karaköy Mahallesi'nde tapuları dağıtt. 

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; 9 etaplı olan hisseli parsel tapulandırma çalışmasının üçüncü etabı Karaköy Mahalle’sinde düzenlendi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,10 aileye tapularını verdi. Tapu dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 140. Yıl Parkı’nda düzenlenen tapu dağıtım törenine; Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkanı Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, MHP’li Meclis Üyeleri, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Karaköy Mahallesi Muhtarı...