05 / 05 / 2024

Bartın-Kozcağız acele kamulaştırma

Bartın-Kozcağız acele kamulaştırma

2016 yılı yatırım programında yer alan “Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi” kapsamındaki Kozcağız Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Bartın-Kozcağız acele kamulaştırma Haberi

Bartın-Kozcağız acele kamulaştırma

2016 yılı yatırım programında yer alan “Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi” kapsamındaki Kozcağız Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için