13 / 05 / 2024

Bartın Ömertepesi yüzme havuzu

Bartın Ömertepesi yüzme havuzu

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ömertepesi mevkiinde yapımı bitmek üzere olan kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

TOKİ'den Bartın'a 320 konut!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Ömertepesi Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Bartın 6. Olağan İl Kongresi'nde bazı açıklamalar yaptı. Binali Yıldırım, TOKİ'nin Bartın'da 320 konut inşa edeceğini söyledi.

Bartın Güzelcehisar turizm projesi protesto edildi!

Sivil toplum örgütleri Bartın'ın Güzelcehisar bölgesindeki 80 milyon yıllık lav sütunlarını turizme kazandırmak amacıyla uygulanan proje kapsamındaki inşa faaliyetlerini protesto etti.

Bartın Güzelcehisar turizm projesi tartışma yarattı!

Bartın'ın Güzelcehisar Köyü'nün deniz kıyısındaki lav kayalıkların turizme açılacak olması tartışmalara yol açtı...

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Bartın Şiremirçavuş'a yaşam merkezi!

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Bartın'da 2017 Nisan ayında 261 konut satıldı!

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da 2017 yılı nisan ayı içerisinde 261 konut sahiplerini buldu.

Bartın'a 1000 öğrenci kapasiteli yurt geliyor!

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'ne 1000 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu yapılacağını söyledi.

Bartın Ömertepesi yüzme havuzu Haberi

Bartın Ömertepesi yüzme havuzu

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ve Gençlik ve spor İl Müdürü Ali Özdemir ile birlikte Bartın Ömertepesi mevkiinde yapımı bitmek üzere olan kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.


26 Eylül 2013 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilen ve temeli Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile atılarak yapımına başlanan inşaat çalışmaları bitme seviyesine getirilen Bartın Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, Bartın’ın spor alanında önemli bir esere daha kavuşmakta olduğunu belirterek 5 trilyon lira tutarındaki kapalı yüzme havuzunun 500 kapasiteli seyirci tribünleri ile yarı olimpik müsabakalara ev sahipliği yapabileceğini belirtti.

Tunç: “Bartın’da bu alandaki önemli bir boşluğun doldurulacak. Kapalı yüzme havuzu inşaatının bir buçuk...