02 / 05 / 2024

Bartın projeleri 2017

Bartın projeleri 2017

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017!

İnşaat firmalarının yeni gözdesi Anadolu yakasında yer alan Aydos Ormanı oldu. İşte Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017...

Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017...

Bartın'da 2017 Nisan ayında 261 konut satıldı!

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da 2017 yılı nisan ayı içerisinde 261 konut sahiplerini buldu.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bartın’da TOKİ için etüt raporu ihalesi 22 Mart'ta!

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

TOKİ Bartın Ulus Konutları'nın kurası 8 Mart'ta!

TOKİ tarafından Bartın Ulus'a 321 konut inşa ediliyor. Konutların kurası 8 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ 2017'de Bartın'da 500 konut yapacak!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2017'de 65 bin sosyal konut inşa edecek. Bartın'da 2017'de yapılacak konut miktarı 500 olarak açıklandı.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Bartın projeleri 2017 Haberi

Bartın projeleri 2017

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, referandum süreci için sağlanan AK Parti ve MHP birlikteliğinin yerelde TOKİ köprüsü yapımında da beklediklerini belirtti.  “Bu birlikteliği TOKİ köprüsünün yapılmasında da arzu ediyoruz. Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır.” dedi

16 Nisanda yapılacak olan referandum için AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ortak söylemlerde bulunmuştu. Bununla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti örgütüne yönelik referandum genelgesi yayınlayarak, “MHP 16 Nisan referandumuna kendi imkan ve kabiliyetleriyle hazırlanacaktır. Ancak referandumda aynı tercihler içinde bulunacağımız siyasi parti ya da partilerle gerek görüldüğü takdirde ortak çalışmalar da belirli sınır ve eşikler çerçevesinde yapılabilecektir.” demişti.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, referandum süreci için sağlanan AK Parti ve MHP...