10 / 05 / 2024

bartın sel konutları

bartın sel konutları

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bartın Dallıca orta gelir grubu kura çekilişi 26 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişini 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Giresun'da inşa edilen sel konutlarına yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel konutlarının yıl sonu itibarıyla teslim edileceğini dile getirdi. 

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Bartın Ulus TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Bartın Dallıca 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Dallıca projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bartın Ulus Samat son başvuru tarihi 28 Haziran!

TOKİ Bartın Ulus Samat projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın´ın Ulus ilçesi´nde de kura çekilişi heyecanı yaşattı. TOKİ, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. 

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

bartın sel konutları Haberi

bartın sel konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bartın'ın Ulus ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından bölgede inceleme gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum evlerini kaybeden vatandaşların kısa süre içerisinde yeni evlerine kavuşacağını belirtti. 

El birliğiyle afetin yaralarının saralıcağını Kurum, şöyle konuştu:

"Devletimiz güçlü, milletimizle birlikte devlet-millet dayanışmasıyla inşallah her afette olduğu gibi bu afetin de üstesinden gelecektir. Tüm ticarethanelerin, araç gereçlerin, tarım alanlarının hasar tespitini Defterdarlığımız, Tarım İl Müdürlüğümüz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzle yapı hasarları tespitlerini yapıyoruz. Bu akşam tespitler kapsamında bir değerlendirme yapılacak. Yarın kısmi ödemelerimiz inşallah olacak. En geç 1 hafta içinde ödemelerin tamamı yapılacak. Devletimiz tüm imkanlarıyla burada. Evi yıkılanlara TOKİ başkanlığımız yapmış olduğu Bartın merkezde konutlar var. İsteyenlere oradan, istemeyenlere burada arazi sorunları...