11 / 05 / 2024

bartın sgk hizmet binası

bartın sgk hizmet binası

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işinin 10 Haziran tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı...

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Bartın’da TOKİ için etüt raporu ihalesi 22 Mart'ta!

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Kahta SGK hizmet binasında son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binasını inşaat alanında incelemede bulundu.

Kahta SGK Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

980 metre kare alana 3 katlı olarak yapılacak olan SGK hizmet binasının tamamlanmasının ardından Kahta'nın yanı sıra yakın noktadaki Sincik ve Gerger ilçelerine de hizmet vereceği bildirildi.

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart'ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

bartın sgk hizmet binası Haberi

bartın sgk hizmet binası


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işinin 10 Haziran tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.


Milletvekili Tunç, 10 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan SGK Bartın İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım ihalesinin ardından, 450 gün içerisinde binanın yapımının tamamlanacağını söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Çatmaca mevkiinde Hükümet Konağı karşısındaki 2000 metrekarelik alanda 5 katlı olarak yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının 1602 metrekare alana sahip olacağını belirterek, "SGK hizmet binasının yapılmasıyla birlikte hemşehrilerimiz çok daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda hizmet alacak"...