12 / 05 / 2024

Bartın yangınları

Bartın yangınları

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Bartın'da bir evde yangın çıktı!

Bartın'da bir evde yangın çıktı. 3 katlı ahşap binada çıkan yangın hasara neden oldu. Yangında binanın 2. ve de 3. katı tamamen kullanılamaz hale geldi...

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Orman yangınları ve seller DASK kapsamına giriyor! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının ve sellerin DASK kapsamına girmesi için çalışmaların başlatıldığını kaleme aldı.

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Orman yangınlarından etkilenen tarım arazileri iyileştirilecek!

Orman yangınlarından etkilenen tarım arazilerine ve tahrip olan alanların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin imar planı onaylandı!

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin koruma amaçlı imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Güzelcehisar Lav sütünları turizme kazandırılacak.

Bartın'da dere ıslah çalışmaları yapıldı!

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın genelinde 25 yerleşim yerini sel taşkınlarından korumak için dere ıslahını tamamladık." dedi.

Bartın'da Temmuz ayında 268 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre temmuz ayında Bartın’da 268 konut satışı yapıldı. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında arttı.

Bartın Amasra yol çalışmalarında sona gelindi!

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapılan tünel inşaatı tamamlandı.

TOKİ Bartın emekli konutlarının ilk etap başvuruları tamam!

Bartın Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı TOKİ konutları için başlatılan kayıtlarda ilk etaplar için belirlenen kontenjanı dolduklarını açıkladı.

Bartın Ulus'a Devlet Hastanesi inşa ediliyor!

Ulus’ta yapımına başlanan Devlet Hastanesi’ni AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, ile birlikte yapımı devam eden hastane inşaatını inceledi.

Bartın'da TOKİ emekli evleri kayıtları sürüyor!

TOKİ ile Türkiye Emekliler Derneği Genel başkanlığının anlaşması üzerine Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesinde TOKİ Evleri için kayıtlar başladı. Bartın Emekliler Demeği Bartın Şubesinde TOKİ evleri kayıtları devam ediyor.

Bartın'da emekliler için TOKİ kayıtları başladı!

Emekliler Derneği Bartın Şubesinde TOKİ evleri kayıtları devam ediyor. Emekliler Derneği Bartın Şubesinde yoğunluk yaşanırken emekliler derneğine üye olmayan emeklilerde derneğe üye oluyor.

Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatı ne zaman bitecek?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatında inceledi. Tunç, yüklenici firma yetkililerinde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bartın yangınları Haberi

Bartın yangınları

Bartın'da, toptancılar sitesinde, mobilya imalathanesinde çıkan yangın hasara neden oldu.


Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve Tamer Kaya'ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yaklaşık 500 metrekarelik kapalı alana sahip imalathanedeki yangın, Bartın Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 


Elektrik prizinden çıktığını tahmin edilen yangında imalathanedeki malzemeler zarar...