05 / 05 / 2024

bartın yatırımları 2018

bartın yatırımları 2018

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Kamu yatırımlarının tamamlanma süresi 3,8 yıla indi!

2018 Yılı Bütçe Sunuş Kitapçığına göre, kamu yatırımlarının tamamlanma süreleri 2002 yılındaki 8,5 yıldan bu yıl itibarıyla 3,8 yıla geriledi..

bartın yatırımları 2018 Haberi

bartın yatırımları 2018

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda devam eden ve yeni yapılacak olan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıda bu yıl içinde açılışları yapılacak olan Kültür Sokağı, Paylaşım Merkezi, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Serası Projelerinin yanı sıra çalışmaları başlayacak olan Trafik Eğitim Parkı, Elmalık Parkı, Engelsiz Sanat Evi ve 2019'da yapılması planlanan Çiftlik, Fidanlık, Bartın Belediyesi Konservatuarı ve Kültür Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü Binası Projeleri de masaya yatırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok projeyi ilimize kazandırdık. 2018 ve 2019 yılları içinde de birçok çalışmayı halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımız da hiçbir aksaklıkla karşılaşmamak istiyor bunun içinde...